Банер

О нама

КО СМО МИ?

РУСИЈА ДАНАС је замишљена као популаран, високотиражни, модерно дизајнирани часопис, који се бави стварањем позитивног имиџа модерне Русије, али и презентовањем руске цивилизације у најширем смислу те речи.

У РУСИЈИ ДАНАС представљамо – на афирмативан и занимљив начин – важне руске пројекте, актуелну ситуацију у руској привреди и друштву, нове књиге, филмове, позоришне представе, модна дешавања...

Поред тема које се тичу модерне Русије, у нашем часопису се представља и Континет Русија, њена историја, култура, вера... али и најлепше регије и градови.

На шест страна у рубрици „Пословни круг“ представљамо како руске компаније које послују у Србији, тако и српске компаније које послују у Русији чиме доприносимо тешњој пословној сарадњи између две земље. Такође, „Пословни круг“ је занимљив и другим компанијама, с обзиром на широк спектар читалачке публике.

ЦИЉНА ГРУПА:

  • Руска пословна и политичка заједница у Србији, БиХ, Црној Гори и Македонији
  • Пословна заједница Србије, БиХ, Црне Горе и Македоније – пословни људи који се занимају за дешавања у Русији из пословних разлога
  • Русофили – сви они који гаје посебна осећања према Русији
  • Љубитељи класичне музике, балета, историје, географије, путовања, спорта...

ТИРАЖ И РЕМИТЕНДА:

Тираж: 10 000

Ремитенда: у просеку 28%

ДИСТРИБУЦИЈА:

Србија, БиХ, Црна Гора, Македонија

РУСИЈА ДАНАС излази на месечном нивоу. Уз два двоброја укупно десет пута годишње.

Контактирајте редакцију

Сва права задржана

Сва права задржана, ако није наведено другачије. Није дозвољено да ниједан део ове презентације буде репродукован или емитован на било који начин, електронски или механички, укључујући копирање, снимање на било koj други систем за бележење, без претходне писмене дозволе одговорног лица из rusijadanas.rs, оверене штампом фирме.